onsdag 22. oktober 2008

Endelig! Ett nytt kort - og tid til å legge det ut her!

Ski-treffet i helga var noe helt magisk - en skikkelig husmorferie! Det ble ikke produsert så mye, men du verden så gøy jeg hadde det! Og det er takket være alle dere stempelscrappeglade, koselige og kreative damer jeg møtte og tilbrakte tiden sammen med der ;o)



Dette er et konvoluttkort jeg hadde kurs i på treffet! Å holde kurs selv, var forøvrig en ny, men morsom erfaring for meg - noe jeg helt sikkert kommer til å gjøre igjen en gang! Kortet er laget i bretteteknikk, og selv om det er forholdsvis 'enkelt', er det både delikat og anvendelig! Dere kommer til å se flere varianter av dette i bloggen min framover!

6 kommentarer:

  1. Oh wow, this is gorgeous and so practical. One can even mount a little notebook inside. You don't perhaps want to share the instructions for with us fellow cyber space fans? Warm regards from sunny South Africa

    SvarSlett
  2. Lena - dette var superflott. Var så heldig å smugtitte "hi hi" litt på hvordan du lagde dette. Du er virkelig en tusenkunstner.... Klem

    SvarSlett
  3. Kjempestilig Lena!
    Her inne er det bare godbiter!!
    Ha en fin fin dag!
    Klem :-)

    SvarSlett
  4. Superlekkert kort, flott pyntet inni også;)

    Klem fra Lene.

    SvarSlett
  5. This is STUNNING!!!! What great work...I love the paper you used...it's gorgeous! I would love the directions for this if you are willing to share?! :)
    Hugs~ Kim

    SvarSlett
  6. Oi - gleder meg til å se flere varianter!
    Tusen takk for malen (selv om jeg ikke har fått prøvd meg enda *kremt*). Har forresten fått laget meg blogg - ble litt inspirert på treffet i helga ;o)

    Ha en fin dag!
    *klæm*

    SvarSlett

If you leave me a comment - you'll make my day :)